Hvem er Yarnloving ?

Her bag Yarnloving, finder du mig; Luise.

Yarnloving er mit 4. barn... - stedet hvor jeg gerne vil fortælle om min kærlighed til garn!

Manglende strikkeprøve

Jeg startede selv med at strikke som barn, i folkeskolen, for derefter at lægge det på hylden (læs: skammekrogen..) Da jeg så ventede mit første barn i 2001, tog jeg det op igen! Jeg har derfor mere end 20 års erfaring med manglende strikkeprøver, forkert garnvalg og semi-gode strikke & hækle projekter.

De sidste år har jeg så arbejdet som produktudvikler og indkøber med netop garn, og nu altså taget springet som butiks og webshops-indehaver, her på Yarnloving.dk

En god garnoplevelse

Jeg ønsker for mine kunder, at de får en god garnoplevelse, og jeg vil gøre mit allerbedste for at vejlede til det rette garnvalg, og samtidig dele ud af min viden om produktionen af garn og strikketeknik. 

Der er næsten ikke noget bedre, end at kunne give en gave man selv har lavet, om det så er strikket, hæklet eller noget helt tredje. Omvendt er der næsten heller ikke noget mere angstprovokerende :-) Passer den ? Kan hun lide farven ? Ved du hvor lang tid det tog ?  Måske ender man bare med at bruge trøjen selv, eller også håber man næsten at modtageren ikke vil have den, så man kan tage den med hjem igen.

Del dit garnprojekt

Hvad enten det er det ene eller det andet, så er det både fedt at starte op på et projekt, og at kunne afslutte et. Jeg håber du har lyst til at dele dine projekter med mig, på Instagram, med #yarnloving - så jeg kan følge med i alle de skønne projekter derude, som forhåbentligt bliver resultatet af et garnkøb her hos mig & Yarnloving.

Uldne hilsner,

Luise ❤


Indsend en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post