Om Yarnloving

Hos Yarnloving er missionen at udbrede kærligheden til garnet. Uanset om du er hækler, strikker eller bruger garn til noget helt andet, så vil du hos mig finde garn der er nøje udvalgt til lige netop dit projekt.

Fælles for alle de leverandører jeg har, er at de alle er garn elskere med hjertet på det rette sted. Sammen med deres spændende udvalg af garn og opskrifter, håber jeg at kunne give dig inspiration til mange timers garn projekter. Du har også mulighed for at supplere dit garn køb med tilbehør fra både nye og mere kendte brands som addi mfl. Og hold øje med siden - jeg vil hele tiden forsøge at få nye og spændende varer på "hylderne"

 

Fysisk holder Yarnloving til på Fruehøj butikstorv i Herning, hvor jeg ligger i godt selskab med både Fruehøj Slagter, frisør Park by Fruehøj mfl. Vi har gode parkeringsmuligheder og der er gode adgangsforhold til butikken.

Du er altid velkommen til at medbringe dit nuværende strikkeprojekt og slå dig ned i butikken - jeg byder gerne på en kop kaffe.

Glæder mig til at se dig, og god fornøjelse med dit garn køb.

De bedste hilsner

Luise Farcinsen