Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos Yarnloving

 

Yarnloving

Grundtvigsvej 64A

7400 Herning

CVR nr.: 33005903

Telefon: 30539339

Email: info@yarnloving.dk

 

Priser

Hos Yarnloving er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

 

Betaling

Yarnloving modtager betaling med MobilePay, og gængse danske betalingskort. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

 

Levering

I mange tilfælde afsender jeg ordre indgået inden kl. 15, den samme dag, men ellers afsendes ordre indenfor 1-2 hverdage. Forsendelserne er typisk 1-4 hverdage undervejs, alt efter hvilken forsendelsesmetode der er valgt.

I forbindelse med ferie, messedeltagelse, udsalg & tilbud kan der opstå længere leveringstid, hvilket vil være angivet på hjemmesiden hvis det er tilfældet.

Yarnloving sender til hele Danmark.

Levering til nærmeste pakkeshop m. GLS: 42kr.

Levering til din privatadresse m. GLS: 65kr

Afhentning i butikken på Grundtvigsvej 64A i Herning: Gratis

Ved køb over 499 kr. sendes der fragtfrit til nærmeste pakkeshop.

 

Ved forsendelse til udlandet, vil der blive pålagt fragt afhængigt af fragtrater til det pågældende land. Send evt. en mail til info@yarnloving.dk hvis du har spørgsmål om mulighed for forsendelse til udlandet.

 

Jeg afsender varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-4 hverdage efter bestillingen, alt efter valgte leveringsmetode. Som udgangspunkt sendes der ikke i weekender og på helligdage.

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Yarnloving vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

 

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

Yarnloving

Grundtvigsvej 64A

7400 Herning

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Du skal altid kontakte Yarnloving på mail, før du sender din returpakke. Det skal ske via info@yarnloving.dk

 

 

Fortrydelsesret og returnering

Yarnloving giver 14 dages fuld returret på varer købt i webshoppen, gældende fra den dag hvor du modtager ordren.

Varer der ønsker returneret skal være ubrugte og i original, ubrudt og intakt emballage. Garn der er vundet op på nøgler fra fed, på bestilling, kan ikke returneres, det samme gælder varer der er købt til download.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

I forbindelse med en evt. returnering vedlægges kopi af din ordrebekræftelse  

 

Returseddel og varer sendes til:

Yarnloving

Grundtvigsvej 64A

7400 Herning

Du skal altid kontakte Yarnloving på mail, før du sender din returpakke. Det skal ske via info@yarnloving.dk

Ansvaret for de returnerede varer overgår først til Yarnloving ved modtagelse i butikken. Sørg for at pakke forsvarligt, og benyt gerne den forsendelses pose du har modtaget varerne i. Send som forsikret pakke med fx. GLS, hvis du ønsker sporing, forsikring og bekræftelse på modtagelse af de returnerede varer.
Husk også at gemme din forsendelseskvittering, som dokumentation for at varerne er afsendt.

Jeg modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller sendt til pakkeshop  

Hvis du returnerer hele ordren, refunderer Yarnloving alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger.

Hvis du fik fri fragt og efter returnering ikke længere opfylder betingelserne for fri fragt, modregnes fragten i det beløb, der tilbagebetales.

Ved uafhentede pakker eller pakker, hvor modtagelse er nægtet,   fratrækkes returneringsomkostninger i det beløb, der tilbagebetales. Har man opnået fri fragt på sin ordre, vil denne også blive modregnet returbeløbet 

Når returvarer er modtaget og godkendt, overføres købsbeløbet til din konto hurtigst muligt.

Der tilbagebetales kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. 

 

Afhentning i butik

På min webshop er det muligt at vælge at afhente Yarnlovings produkter i butikken.  På denne måde er det muligt at reservere en vare online, for derefter at afhente varen fysisk i vores butik. Da varen afhentes i vores butik, så gælder samme vilkår, som når du handler fysisk i vores butik.

 

Persondatapolitik

 

For at du kan indgå aftale med Yarnloving og handle på hjemmesiden, har jeg brug for følgende oplysninger om dig:

 

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Oplysning om hvad du har købt

 

Yarnloving behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Yarnloving. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret. Al kommunikation mellem betalingssystemet og kortindehaver foregår via en krypteret SSL forbindelse og hverken Yarnloving eller andre uvedkommende, har adgang til den data der foregår i betalingssituationen. Alle kontaktoplysninger afgivet til Yarnloving er 100% fortrolige og videregives ikke til 3.part.