Yarnloving er flyttet i nye lokaler

I september 2023 flyttede Yarnloving ind på Fruehøj Torv i Herning.

Efter at have fejret sin 1 års fødselsdag, i de oprindelige lokaler på Svinget 2 i Lind, traf jeg beslutningen om at flytte butikken i nye rammer - der var brug for mere plads.

Det har længe været et ønske at kunne få mulighed for at afholde garn aftener, undervisning, workshop mm. Og nu er det endelig blevet en mulighed.

Blandt gode naboer.

Den nye butik er placeret på Grundtvigsvej 64A i Herning, også kaldet Fruehøj Torv. Her er gode parkeringsforhold, et smukt lysindfald i butikken og blandt mine naboer finder man både en slagter, frisør, massør og fodterapeut. Så der er mange gode grunde til at komme til Fruehøj Torv, og nu altså også en garn butik.

Plads til flere arrangementer

I løbet af efteråret vil den nye butik blive åbnet til strikkeaftener og meget mere. Hold øje med nyhedsbrevet med mere info. Har du en krea klub der vil afholde jeres arrangement hos Yarnloving, er det også en mulighed. Kontakt butikken for mere info.

Hyggeligt besøg                                                           

Kort før åbningen havde jeg besøg af en journalist fra Herning Bladet, der lavede en fin artikel om tankerne bag Yarnloving og den nye butik. Hvis du har lyst til at læse mere, finder du udgaven lige her


Indsend en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post